Home.Het koor.Activiteiten.Nieuwe leden.Vrienden.Foto's.Contact.

HET  EINDHOVENS  KAMERKOOR

NIEUWE LEDEN

 

Vacatures

In de komende jaren organiseren we een aantal ambitieuze projecten. In alle stemgroepen zijn enthousiaste en goede zangers welkom!

Heb je belangstelling om bij het Eindhovens Kamerkoor te komen zingen, dan nodigen wij je van harte uit om een repetitie bij te wonen. Neem daarvoor contact op met het secretariaat. Zijn er geen vacatures, dan kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Voor de toelating van nieuwe leden gaan we uit van een maximum leeftijd van 55 jaar.
 

 

Wat bieden wij?

Uit de  tekst van Lord Yehudi Menuhin  over de betekenis van zingen blijkt het belang van zingen, van muziek maken met de menselijke stem. Zonder twijfel behoort zingen tot de menselijke natuur, zoals er ook geen menselijke cultuur is waarin niet gezongen wordt. Zingen is als een aktief horen, als een ontvankelijk afstemmen. Bovendien drukken we met zang emoties uit en roepen we ook emoties op. Zingen is de veredelde vorm van spreken.

Zingen geeft kracht en verbindt mensen. Wat is er mooier om dat samen te mogen doen met een groep geoefende zangers, die dit allen zo ervaren. Dat kan binnen het Eindhovens Kamerkoor.
 

Wij bieden:


Secretariaat

Inge vanEerde

      Tivoli 10
5708 CS  Helmond
tel. 0492 - 525864
@-mail:
mailto:ekk@dse.nl
 


Aanname-beleid

Wil je na een kennismaking lid worden van het koor, dan word je uitgenodigd voor een stemtest door de dirigent en een gesprek met één of twee bestuursleden. Verloopt dit positief, dan word je kandidaatlid met een proeftijd van drie maanden. Uitgangspunt is, dat je actief deelneemt aan de repetities. Na een goed verlopen proeftijd volgt het lidmaatschap
.





 

 

Plaats en tijd repetities

 

Het Eindhovens Kamerkoor repeteert in de Kapel van

 “De Grote Beek”  aan de Boschdijk in Eindhoven

 op  donderdagavond  van 20.00 uur tot 22.30 uur.